Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Pomozte mi prosím!

Dobrý den, potřebovala bych poradit. je mi 12 let. vím že děti hubnout nesmí, ale já potřebuji aspoň trochu. měřím 158 cm a vážím 47 kg. o váhu mi nejde ale přijdu si hrozně neforemná v plavkách, v uplém oblečení atd. jím hodně zdravě dvakrát týdně chodím na tenis. co mám ještě dělat? děkuji všem za odpověď

Odpovědi na otázku

Dobrý den, v poradně jsme již na podobný dotaz relevantní vašemu věku odpovídali několik málo dní před vámi. Proto prosím nahlédněte. Ve zkratce: neomezujte stravu, dbejte, ale na zdravé stravování, nejjezte nízkotučné výrobky, ale vyhýbejte se tučným, smaženým apod. zařaďte pohybovou aktivitu co nejčastěji, kromě tenisu i cvičení zaměřené na posilování.