Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Který sport je nejvhodnější?

Doporučte mladému chlapovi nejvhodnější sport ke zhubnutí, díky

Odpovědi na otázku

Plavani nebo vodni polo
zkuste veslování, jsou i veslovací trenažéry v posilovnách, spálíte tuky a zárověň krásně posílíte celé tělo
Podľa mna je najlepsi nejakybezpečny šport ako tenis bedmintoon,neodporúčam športy ako je hokej karate taky tenis nie je narocny na peniaze ani nie je nebezpečny.
je to individuální
zumba, plavání, běh...
Dobrý je hokej, tam se zapotí a zesílí.
Teď v zimě bych doporučila posilovnu, spinnig a plavání v hale.
skuste bicykel , korčule...
cyklistický rotoped by pomohl
Nesedět jen u počítače a televize, jít ven třeba běhat, když se nechce - jít běhat s ním, nebo pořídit psa, se kterým by běhal, pokud nemůže´, tak alespoň plavat a taky životospráva - omezit knedlíky, sladkosti, i ty rohlíky....sledujte pořad: jste to, co jíte -- tam je rad habaděj .. jo, ještě jsou dobré i brusle inline (tak nějak se to píše :-)), ty já nee, já bych se na nich asi zabila ..
chlapec by měl asi změnit i životosprávu. Sportky - myslím si že mu pomůže jakýkoliv sport, hlavně když ho bude bavit!!!
Cokoli jízda na kole, kolečkových bruslích, plavání je i dobré na záda
pokud nemá potřebu se jen tak hýbat,,tak sport kde se vyhrává,,forma závodů, turnaje
Záleží na tom o co se zajímá chlap co jej baví ale je potřeba k tomu upravit jídelniček
Říká se, že na hubnutí jsou aerobní sporty, ne? Mě pomáhá squash, je prima, že jde hrát i v zimě.
Nezáleží tolik na tom co budete dělat, ale pokud to budete dělat správně a pravidelně , proto je nejlepší něco co Vás bude bavit, potom stačí sport ve, kterém je pohyb.
Tak ono to není jen o sportu ale i stravě. pokud neupraví jídelníček, cvičení nemá takový efekt. jak už tu je psáno. plávání, tenis, fotbal.
skvělé je plavání nebo bojové sporty
Tenis, plavání, míčové
Jaký sport je nejvhodnější zrovna pro mě? Tuto otázku si snad položil každý z nás. Kdo si tuto věc pořádně promyslel a našel odpověď, udělal rozhodně dobře. Horší by bylo, kdyby někdo automaticky rezignoval a sport bral jako něco odpudivého, nepřirozeného a se slovy: „Nechte mě být, já sport nepěstuji“, zavřel dveře před sportem definitivně. Bohužel je takových případů spousta, stále více mezi dnešními dětmi. Už od nízkého věku by se měla, pro každé dítě individuálně, hledat vhodná pohybová aktivita, která se pro něj hodí a hlavně ho baví. To ale ve zvyku není. Hodně rodičů radši vidí své ratolesti doma v teple u počítače, kde nad nimi mají určitou kontrolu a jsou rádi, že děcka nefetují a nelítají po venku. Kdyby se dětem ale více věnovali, mohlo by to vypadat trošku jinak. Zájem a podpora v užitečných aktivitách je klíčová pro lepší zítřky mladých a záchrana od světa počítačů.
prima je florbal
Záleží na tom o co se zajímá on, protože když ho k něčemu budete nutit, stejně se z toho bude ulejvat. Vhodný je ping ponk, volejbal, plavání, fotbal. Má nějaké koníčky kromě počítače apod.?
A taky záleží, jestli chcete být na veřejnosti (plavání, tenis, míčové hry...) nebo radši v klidu doma (cvičení, rotoped, posilování...).
Nějaké míčové hry,tenis,pinčes,plavání.Je toho hodně.Záleží jak často budete sportovat.Chtělo by to minimálně třikrát týdně.