Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Přípravek na hubnutí

Slyšela jsem že je velice dobrý na hubnutí přípravek Obethin. Kamarádka ho dokonce vyzkoušela a opradu zhubla, má s ním taky ještěněkdo zkušenosti? :)

Odpovědi na otázku

Pokud máte na mysli Obezin, tak ten opravdu funguje. Na netu je k němu i video, kde autoři tohoto léku navštívili televizi a v pořadu Sama doma vysvětlili na jaké bázi účinkuje. Je to úplně něco jiného, než jsou ostatní přípravky. Sama jsem užívala důsledně dvě balení a opravdu jsem po celou dobu užívání neměla hlad a chuť na sladké se ani jednou nedostavila. Zhubla jsem asi 4 kg, ale nesportuji, to podotýkám. Pak jsem přestala pravidelně užívat a tak jsem si někdy vzala a někdy ne a bylo to znát. Chce to opravdu pravidelně!!!! brát a delší dobu.