Poradna - Jak zhubnout

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Recept

Nemáte nějáký jednoduchý a zárověn lehý recept na hubnutí?

Odpovědi na otázku

Čistě přírodní kapičky užívané 3 krát denně po 10to kapkách. + vláknina, která je k dostání v každé lékárně. Je to pohodlné, snadné a skvěle to funguje. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat mailem na jjaayy@seznam.cz. Velice ráda se vám budu věnovat.
ovocný salát
100 brušakov denne prochazka a necpac se
Moj recept je zelený čaj veľa ovocia a zeleniny,športovať a relaxovať.
Moj recept je zelený čaj veľa ovocia a zeleniny,športovať a relaxovať.
Jíst po 3 hodinách menší porce, netrpět hlady. Vyhýbat se příliš tučným jídlům, soli, sladkostem a alkoholu.Pohyb minimálně třikrát týdně
zkuste tukožroutskou polévku
pravidelně jíst po cca 2,5 hodinách samozřejmě nějaké hodnotné potraviny a důležitý je pohyb...
Podle mě stačí jíst menší porce 5x denně, po 18 hodině nejíst... hodně pít a sportovat.
Tak co třeba jablečný ocet. Sice chuťově nejní nejlepší, ale pomáhá.
Jíst často, ale malé dávky, více pohybu.
VÍCE POHYBU A OMEZIT SLADKOSTI
Je to velmi jednoduché: "nežrat" ! :-)
Změnit životosprávu. Více pohybu, více jídla v malých dávkách a v pravidelných intervalech. Žádný alkohol!
najlepsia dieta:aspon u mna to funguje ranajky: ovsena kasa Desiata:banan Obed:jem ako bezne napr. ryza s kuracinou(stredna porcia) olovrant: jablko vecera: zeleninovy salat s mozarellou zeleniny mozete zjest kolko chcete, tu nemusite pocitat lebo nema tuky ani sacharidy je to len voda a vitaminy a ja kludne za den vypijem aj 3 pohare mlieka a ked mate chut na sladke dajte si (ale nie vecer)susene ovocie ale iba trosku
jíst saláty, sportovat, dodržovat příjem tekutin, nejíst tučné věci. často jíst rybu
víc pohybu, jídlo odvažovat, jíst po menších porcích ale častěji, nejíst sladké ... nebo zkusit třeba radu odborníka - http://www.faktorplus.cz/rs/
jíst menší porce-dávejte si jídlo na malý talířek,žvýkejte delší dobu,jezte hodně zeleniny,pijte čistou vodu a po ránu to může být s jablečným octem
Doporučuje se tukožroutská polévka, ale tu bych vám neradila, mohla byste si ublížit. Takže chodit na procházky, hýbat se, kde to jde, nejet busem, ale pěšky. Omezit sladkosti, alkohol, kávu, tučná jídla. Přidat více zeleniny, lehké přílohy, libová masa, ryby. Jíst častěji, cca co 2-3 hodiny, hodně pít, ne sladké vody. Chce to hlavně pevnou vůli.
pravidelně jíst po třech hodinách, menší porce, přirozený pohyb (hlavně častý)
Poradím nejlepší chodit na procházky a tím spálíte tuky
U nás v práci je nyní oblíbená Dukanova dieta (viz http://www.dukanova-dieta.cz/), ale nezkousela jsem a ani jsem nezkoumala, jak moc je pro organismus náročná... kdyztak prostudujte odkaz.
Pokud chcete zhubnout jen pár kil,stačí vynechat sladké,tučné,více ovoce a zeleniny,trochu více pohybu.
Omezit, nebo na čas úplně vyřadit sladké - čokolády, dorty, oplatky, také pečivo z bílé mouky, knedlíky, tučné tvarohy, jogurty, mléko, tučné maso - bůček, špek... Naopak přidat více zeleniny, ovoce spíš méně, kuřecí a jiné bílé maso upravovat na méně tuku a hlavně více pohybu...
Nežrat a sportovat ;)
150g vařených kuřecích prsíček cibule nakrájená na kostičky (množství zvolte podle vlastní chuti) nakrájený čerstvý koriandr 50ml salsy (rajčatová pikantní omáčka s kousky zeleniny, lze koupit ve sklenici v běžných obchodech) limetka nebo citron čerstvé avokádo 2 kulaté tortily (zpravidla je mívají v regálech, kde jsou knedlíky) ledový salát nakrájený na malé proužky nebo čtverečky Do jedné mísy dejte kuřecí prsíčka, kostičky cibule, koriandr, salsu a ledový salát a důkladně promíchejte. Tortily pokapejte citronem nebo limetkou. Rozdělte směs z mísy do dvou tortil a pak je přeložte nebo zatočte. Na vrch směsi můžete přidat na ozdobu kousky avokáda. Kombinace limetky či citronu spolu s cibulí, koriandrem a salsou dodají pokrmu výraznou chuť.
Zkusila jsem dělenou stravu od Lenky Kořínkové, na které jsem zhubla 20 kg. Je skvělý u tohoto druhu stravování, že se moc člověk nemusí omezovat v jídle. Většina diet je založena na nízkokalorické stravě. Tady nevadí, když si člověk dá svíčkovou, i když bez knedlíku a zahuštění moukou nebo zas s knedlíkem, moukou, ale bez masa. Je to hodně rozmanité a člověka to moc neomezuje.
Zkuste pro začátek omezit výrobky z bílé mouky (těstoviny, pizza, bílý chléb), pokrmy bohaté na tuk (např. smažený řízek s hranolkami), skladkosti a sladké nápoje, protože ty už při žvýkání vyvolávají aktivitu tukotvorných enzymů ve stěnách cév tukových tkání. V hubnutí vám pomůže přírodní lecitin obsažený např. soje, semenech, jádrech, klíčcích. Vše doplnit ovocem a zeleninou.
zelenina a pohyb.nic jiného nefunguje
Můj recept je vyměnit bílý cukr za třinový, hodně vody a zelený čaj
Je to težka odpověd když nevíme kolik vám je let jestli jste muž nebo žena a kolik potřebujete zhubnout ? Jednoduchý a zárověn lehý recept na hubnutí to asi nezná nik .